Απονομή Ειδικού Εμβλήματος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την αναγνώριση των υπηρεσιών υποστήριξης του Υπουργείου στον τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αθήνα. 2013.

Βραβείο «Πράσινο Αστέρι» του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και του Οργανισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών για τη συμβολή στην πρόληψη, προετοιμασία και αντιμετώπιση στις φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές παγκοσμίως, Βέρνη, Ελβετία. 2011.

Κατάταξη στους «Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Γενεύη, Ελβετία. 2011.

Κατάταξη στους «Νέους Ευρωπαίους Ηγέτες» της ΕΕ και των δεξαμενών σκέψηςFriends of Europe και EuropaNova, Παρίσι, Γαλλία. 2011

Βραβείο του Παγκόσμιου Πολίτη για την Ηγεσία σε Ανθρωπιστικές Υποθέσεις, Νέα Υόρκη. Η.Π.Α. 2010.

Ειδική Διάκριση από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την προσφορά ως εκπρόσωπος των Ελλήνων φοιτητών και την προστασία του περιβάλλοντος, Ουάσιγκτον, D.C., Η.Π.Α. 2010

Διεθνές Βραβείο Άρτεμις από το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών για τη συμβολή στις διατλαντικές σχέσεις και την προστασία του περιβάλλοντος, Αθήνα. 2009.

Απεικόνιση σε τιμητικό γραμματόσημο των Ελληνικών Ταχυδρομείων προς αναγνώριση της βράβευσης με το Διεθνές Βραβείο Άρτεμις, Αθήνα. 2009.

Αναγνώριση του Δήμου Αθηναίων για την προσφορά στην προώθηση του Ελληνισμού στο εξωτερικό, Αθήνα. 2009.

Υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας για το Βραβείο Γυναίκες της Ευρώπης, Αθήνα.  2008.