Το World Economic Forum κατατάσσει τη Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ανάμεσα στους Young Global Leaders για το 2011

Το World Economic Forum κατατάσσει τη Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ανάμεσα στους Young Global Leaders για το 2011

Τη Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενέταξε μεταξύ των Young Global Leaders για το 2011 το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum –WEF), που διοργανώνει τις Συνόδους Ηγετών στο Νταβός. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα το μεσημέρι από το Φόρουμ των Young Global Leaders στη Γενεύη.

Η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου συγκαταλέγεται μεταξύ των 11 πολιτικών, που περιλαμβάνονται στη λίστα των συνολικά 190 προσωπικοτήτων. Η διάκριση απονέμεται στην κα. Αυγερινοπούλου, δικηγόρο ειδικευμένη στο Διεθνές Δίκαιο και στο Δίκαιο Περιβάλλοντος, για το περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό έργο της. Η κα. Αυγερινοπούλου, η οποία εξελέγη το 2009 Βουλευτής Επικρατείας, είναι σήμερα Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η συμμετοχή μου στο Φόρουμ των Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ με τιμά ιδιαίτερα. Κυρίως όμως αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αναδείξουμε, διεθνώς και με θετικό τρόπο, θέματα ανάπτυξης της Ελλάδας, να διερευνήσουμε τη δυνατότητα νέων λύσεων στα σημερινά οικονομικά και περιβαλλοντικά αδιέξοδα και να αναδείξουμε τη δυναμική και την προοπτική των νέων ανθρώπων της χώρας μας» δήλωσε η κα.Αυγερινοπούλου αποδεχόμενη τη διεθνή διάκριση.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.