Δήλωση Αυγερινοπούλου για την Επίσκεψη Κονταδάκη στο Ν. Ηλείας

Δήλωση Αυγερινοπούλου για την Επίσκεψη Κονταδάκη στο Ν. Ηλείας

H Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία συμμετείχε στη Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. και στελεχών Ν.Δ. Ηλείας, υπό την Προεδρεία του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ, κ. Στέλιο Κονταδάκη, χθες στον Πύργο δήλωσε τα εξής:

“Η χθεσινή Συνεδρίαση, με αφορμή την επίσκεψη του Γραμματέα του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στον Πύργο, κατέδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να πάει σε εκλογές οποτεδήποτε και αν γίνουν αυτές. Εκλογές πρέπει να προκηρυχθούν άμεσα, γιατί όσο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραμένει στην εξουσία, τόσο η χώρα μας βυθίζεται όχι μόνο οικονομικά, αλλά και αξιακά. Οι πρόσφατες επιλογές της Κυβέρνησης για την αναγνώριση δυνατότητας σε εφήβους για αλλαγή φύλου – πριν από την ενηλικίωσή τους, δείχνει ότι η παραμονή αυτών των κομμάτων στη διακυβέρνηση της χώρας είναι επικίνδυνη τόσο για την εθνική οικονομία όσο και για τις ίδιες και τις οικογένειές μας.

Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, να παραβρεθείτε το άλλο Σάββατο στην Πάτρα, στις 10:00 με 14:00 στο Αστήρ Παλλάς, όπου θα πραγματοποιηθεί το Δεύτερο Προσυνέδρειο της Ν.Δ., στο οποίο θα απευθύνει ομιλία και ο Πρόεδρος της Ν.Δ., κος Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα είμαστε όλοι εκεί!”

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.