ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΥΡΓΟΥ :  «Χρέος της ΝΔ η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών»

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΥΡΓΟΥ : «Χρέος της ΝΔ η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών»

Τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων Πύργου και περιχώρων επισκέφθηκε χθες το πρωί η τ. βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου η οποία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την ελληνική οικογένεια.

Η κ. Αυγερινοπούλου που παρακολούθησε την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με πολύτεκνους γονείς οι οποίοι την υποδέχτηκαν με αγάπη αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Η τ. βουλευτής μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς Κυριάκου Μητσοτάκη και τόνισε πως  αποτελεί κεντρική πολιτική της ΝΔ και προσωπική δέσμευση του προέδρου η στήριξη των τρίκτεκνων και των πολύτεκνων οικογενειών που αποτελούν τον κορμό της χώρας από δημογραφική άποψη. Μια πολιτική που και η ίδια στηρίζει με σθένος καθώς έγινε πρόσφατα μητέρα.

Τόνισε μάλιστα ότι από το Μάρτη του 2019 υπάρχει δέσμευση της Ν.Δ. για επαναφορά των επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων  οικογενειών τα οποία εθίγησαν τα τελευταία χρόνια. Επιπρόσθετα η κ. Αυγερινοπούλου που κατανοεί τα ζητήματα των οικογενειών και τις προκλήσεις που έχει ένας γονέας στην ανατροφή των παιδιών καθώς είναι  νέα μητέρα, έκανε αναφορά στην δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για καταβολή επιδόματος 2000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται στη χώρα δεδομένου ότι είναι αυξημένα τα κόστη της οικογένειας όταν περιμένει ένα νέο μέλος. Όλα αυτά προκειμένου η δημιουργία οικογένειας θα πάψει να αντιμετωπίζεται με δισταγμό από τους νέους μας.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.