Αυγερινοπούλου για Παράταση Υποβολής Δηλώσεων Κτηματολογίου

Αυγερινοπούλου για Παράταση Υποβολής Δηλώσεων Κτηματολογίου

Επικοινωνία πραγματοποίησε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αρμόδιο για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρη Οικονόμου, και τη Διοίκηση του Κτηματολογίου για το θέμα της υποβολής δηλώσεων του Εθνικού Κτηματολογίου στη Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Η κα. Αυγερινοπούλου που έχει τακτική επικοινωνία με τους κατοίκους της Ηλείας και αφουγκράζεται τα αιτήματα και τις ανησυχίες των πολιτών, τόνισε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν δύνανται να προβούν εγκαίρως στην υποβολή της δήλωσης, λόγω οικονομικών δυσχερειών που ανακύπτουν από το κόστος του τοπογραφικού, δυσκολίας συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών, αλλά και της απουσίας εξοικείωσης πολλών ιδιοκτητών με τη τεχνολογία και ζήτησε την επιμήκυνση του χρονικού πλαισίου υποβολής δηλώσεων του Εθνικού Κτηματολογίου στη Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Η ολοκλήρωση του κτηματολογίου είναι ιδιαιτέρως σημαντική, ωστόσο, πρέπει να γίνει ορθά, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.

Αναμένεται σχετικό ραντεβού της κα. Αυγερινοπούλου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αρμόδιο για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.