Συγχαρητήριο Μήνυμα Αυγερινοπούλου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αυγερινοπούλου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

«Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας! Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά για άλλη μια φορά κάθε έναν από εσάς και τις οικογένειές σας για τον μεγάλο αγώνα που κάνατε, ώστε να επιτύχετε αυτό το στόχο ζωής και για την επίτευξή του.

 Ένας νέος κόσμος, ακαδημαϊκός, ανοίγεται για κάθε νεοεισαχθέντα φοιτητή! Εύχομαι τα χρόνια που θα ακολουθήσουν να γίνετε μέτοχοι αυτού του κόσμου. Να αποκτήσετε τις γνώσεις και τα εφόδια που θα συντελέσουν στην επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά και στην καλλιέργειά σας ως επιστήμονες και πολίτες. Ακόμα, να προσπαθήσετε να συμμετάσχετε στα πανεπιστημιακά δρώμενα, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις, τους επιστημονικούς συλλόγους, τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού, σε ομάδες εργασίας με τους καθηγητές σας, όσο περισσότερο μπορείτε.

Να αντιμετωπίσετε το πανεπιστήμιο ως τον δικό σας ζωτικό χώρο, εκεί που πρέπει να βρίσκεστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας, είτε στα αναγνωστήρια, τα εργαστήρια ή στη βιβλιοθήκη, τους άλλους φοιτητές και τους καθηγητές ως οικογένειά σας.

Παραμένω κοντά σε όλους τους φοιτητές του Νομού μας για ό,τι χρειαστείτε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για όποιο ζήτημα αντιμετωπίσετε με τις σπουδές σας, στο τηλέφωνο 6944010141  ή με email στο: isidora2001@hotmail.com ή μέσω των social media».

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>