Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αυγερινοπούλου με τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αυγερινοπούλου με τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση της Δρος. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., με τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη, για τις νοσηλευτικές μονάδες και τα κέντρα υγείας του Ν. Ηλείας.

Στη συνάντηση τέθηκαν οι σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων και τα ιατρικά κέντρα του Νομού τόσο σε θέματα στελέχωσης όσο και υλικοτεχνικής υποδομής. Η Δρ. Αυγερινοπούλου μετέφερε αναλυτικά στον κ. Υφυπουργό ότι και οι τρεις νοσοκομειακές μονάδες και τα ιατρικά κέντρα του Νομού αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε πολλές ειδικότητες και υλικοτεχνική υποδομή.

Η κα Αυγερινοπούλου έθεσε, ακόμη, το ζήτημα της υλοποίησης της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Νομό Ηλείας σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη», μιας πρότασης που είχε κάνει στο παρελθόν και υπογράφθηκε το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Πύργου, αλλά έμεινε στα χαρτιά ως σήμερα. Επίσης, με τον Υφυπουργό Υγείας συζητήθηκε η προοπτική λειτουργίας ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στο Νομό για θέματα προστασίας περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας.

Η κα Αυγερινοπούλου και ο κ. Υφυπουργός θα βρίσκονται σε επικοινωνία για διευθέτηση των ζητημάτων. «Είμαι αισιόδοξη, διότι η κυβέρνηση, η οποία ήδη με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα έχει κινηθεί γοργά για να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής των πολιτών, θα δείξει την ίδια επιμέλεια και στο τομέα της δημόσιας υγείας που πάσχει χρόνια στο Ν. Ηλείας» δήλωσε η κα Αυγερινοπούλου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.