Αυγερινοπούλου για παράταση της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για τη δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων

Αυγερινοπούλου για παράταση της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για τη δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων

Επικοινωνία πραγματοποίησε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, με το Γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκου, και του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, κ. Σταυριανουδάκη, για το θέμα της παράτασης της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης των Δήμων για τη δημιουργία καταφυγίων ζώων.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου με την ιδιότητά της ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος έχει πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων για την προστασία των αδέσποτων ζώων και μέσα από αυτές ενημερώθηκε από τους φορείς ότι χρήζει να δοθεί παράταση, ώστε οι Δήμοι της χώρας να είναι σε θέση να υποβάλλουν εγκαίρως τις αιτήσεις και ζήτησε την παράταση της ημερομηνίας υποβολής των σχετικών προτάσεων για τουλάχιστον έξι μήνες, ήτοι έως τον Ιούνιο του 2020. Η  καταληκτική ημερομηνία υποβολής των  αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για τη «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» έχει οριστεί στις 31/12/2019.

Μάλιστα, η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, υπό την προεδρεία της Δρος Αυγερινοπούλου, θα εγκαινιάσει έναν κύκλο συνεδριάσεων με τη συμμετοχή πληθώρας φορέων και της πολιτικής ηγεσίας, με στόχο τη δημιουργία και τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.