Αυγερινοπούλου επικοινωνία με Βορίδη ενόψει της επίσκεψής του στον Πύργο Σταθερά στο πλευρό των αγροτών

Αυγερινοπούλου επικοινωνία με Βορίδη ενόψει της επίσκεψής του στον Πύργο Σταθερά στο πλευρό των αγροτών

Τον προβληματισμό των Ηλείων αγροτών σχετικά με τις αποζημιώσεις από τα ΠΣΕΑ και τον ΕΛΓΑ, καθώς και για τη χαμηλή τιμή του λαδιού μετέφερε σε επικοινωνία της, για άλλη μια φορά, η Δρ. Διονυσία Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάκη Βορίδη, ενόψει και της επίσκεψής του στην Ηλεία αυτό το Σάββατο. Η κα Βουλευτής κάλεσε τον κ. Υπουργό – κι αυτός απεδέχθη με μεγάλη προθυμία και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα ζητήματα των αγροτών του Νομού μας, την πρόταση -κατά την εδώ παραμονή του για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  να έχει συναντήσεις με φορείς των αγροτών, καθώς τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στην Ηλεία είναι χρόνια και φλέγοντα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η συνάντηση με τους φορείς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα, 8 Φεβρουαρίου στον Πύργο.

Η κα Αυγερινοπούλου που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και μεμονωμένους αγρότες της περιοχής έγινε αποδέκτης παραπόνων που αφορούν το ποσοστό της ζημιάς στα πορίσματα κι όπως δεσμεύτηκε προώθησε ταχύτατα, και από τις πρώτες ημέρες της νέας Κυβέρνησης, τα αιτήματα των Ηλείων αγροτών.

Μετά από σχετική ενημέρωσε η Ηλεία Βουλευτής καλεί τους αγρότες να υποβάλλουν άμεσα τυχόν ενστάσεις τους ώστε να επανεξεταστούν οι αιτήσεις σε νέα βάση και να διορθωθούν τυχόν αστοχίες.  Ήδη έχει δοθεί εντολή στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ ώστε να δέχονται τις ενστάσεις των παραγωγών (ακόμα και τις περιπτώσεις που τα ποσοστά ζημιάς είναι οριακά χαμηλά). Σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις των φακέλων τους  θα υπάρξει συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να  συμπληρωθούν άμεσα.
Ταυτόχρονα η κα Αυγερινοπούλου  βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το Γραφείο του Προέδρου του ΕΛΓΑ  κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο,  με τον οποίο είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα για καίριας σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος- όσο και με τη Διεύθυνση Ασφάλισης και Ενισχύσεων για την άμεση και δίκαιη καταβολή των αποζημιώσεων των αγροτών του Ν. Ηλείας, καθώς και την επίλυση καίριων αγροτικών ζητημάτων.
Το γραφείο της κα Βουλευτού είναι διαθέσιμο σε όλους τους αγρότες για να μεταφέρουν αιτήματα στο τηλέφωνο: 211 4118547.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.