Έγκαιρη παρέμβαση Αυγερινοπούλου για λειτουργία του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Φιγαλίας και σύσταση πρακτορείου ΕΛΤΑ

Έγκαιρη παρέμβαση Αυγερινοπούλου για λειτουργία του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Φιγαλίας και σύσταση πρακτορείου ΕΛΤΑ

Με έγκαιρη παρέμβαση της Βουλευτού Ηλείας, Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, όχι μόνο παραμένει ανοιχτό το υποκατάστημα ΕΛΤΑ Φιγαλίας, αλλά ανοίγει και ταχυδρομικό πρακτορείο ΕΛΤΑ.

Η κα Βουλευτής, ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου, είχε επικοινωνήσει με την κεντρική υπηρεσία των Ελληνικών Ταχυδρομείων για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος Νέας Φιγαλίας και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών τόσο της Φιγαλίας, όσο και των γύρω κοινοτήτων, καθώς είχε τεθεί ζήτημα με τη συνταξιοδότηση του ταχυδρόμου της Φιγαλίας. Στην έγγραφη επιστολή της, η κα Βουλευτής είχε σημειώσει τη σπουδαιότητα του λειτουργήματος του ταχυδρόμου σε απομακρυσμένα χωριά για την καταβολή συντάξεων και την πληρωμή λογαριασμών, μεταξύ άλλων, από πολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν προς τα κέντρα.

Η κα Βουλευτής έλαβε την έγγραφη διαβεβαίωση της Διευθύντριας των ΕΛΤΑ για συνέχιση της λειτουργίας του ταχυδρομικού καταστήματος Νέας Φιγαλίας με έναν υπάλληλο και παροχή όλων των ταχυδρομικών υπηρεσιών, ενώ επιπλέον συστάθηκε ταχυδρομικό πρακτορείο, το οποίο παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, με ωράριο εμπορικών καταστημάτων, στο σύνολο των ημερών της εβδομάδας.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.