Αυγερινοπούλου: Από σήμερα νερό για τα χωράφια από το Επιτάλιο ως το Κορακοχώρι

Αυγερινοπούλου: Από σήμερα νερό για τα χωράφια από το Επιτάλιο ως το Κορακοχώρι

Άμεσα αντιμετώπισε το θέμα της έλλειψης αρδευτικού νερού στην περιοχή γύρω από τη γέφυρα, που εκτείνεται από το Φράγμα Αλφειού ως το Λεβεντοχώρι, η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., και Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής.

Αγρότες από τις παρακείμενες περιοχές, κυρίως του Κορακοχωρίου και των γειτονικών περιοχών, θα ήταν αντιμέτωποι με υψηλές απώλειες για το εισόδημά τους και με επικείμενη αγροτική καταστροφή, καθώς κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχαν πρόσβαση σε αρδευτικό νερό και τα χωράφια θα έμεναν απότιστα επί μακρόν.

Η κα Αυγερινοπούλου επικοινώνησε με τον Γ.Ο.Ε.Β. (Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων), ο Πρόεδρος του οποίου πρότεινε μια τεχνική-γρήγορη παρέμβαση, η οποία άμεσα θα λύσει το πρόβλημα και από σήμερα θα υδρεύσει τις εν λόγω περιοχές, φέρνοντας πάλι στα χωράφια το πολύτιμο για τις καλλιέργειες νερό.

Η κα Βουλευτής τόνισε δε, ότι θα πρέπει να βρεθούν μόνιμες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα διαχείρισης Γ.Ο.Ε.Β. και Τ.Ο.Ε.Β.(Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων), ενώ επικουρεί και στην εύρεση λύσης για φωτοβολταϊκά, που θα δώσουν λύση στο ζήτημα της μεγάλης κατανάλωσης ενέργειας από τους Τ.Ο.Ε.Β.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.