Αυγερινοπούλου: Επικοινωνία με Βεσυρόπουλο για περαιτέρω διευκόλυνση της καταβολής των οφειλών των επιχειρήσεων

Αυγερινοπούλου: Επικοινωνία με Βεσυρόπουλο για περαιτέρω διευκόλυνση της καταβολής των οφειλών των επιχειρήσεων

Επικοινωνία πραγματοποίησε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Βεσυρόπουλο, για την περαιτέρω διευκόλυνση της καταβολής των οφειλών προς το Δημόσιο των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί, λόγω της COVID-19.

Η κα Βουλευτής μετέφερε το αίτημα πολλών συμπολιτών μας σχετικά με την αδυναμία καταβολής των πληρωμών και υποχρεώσεών τους προς την εφορία που εκπνέει στις 31 Αυγούστου και την περαιτέρω αναστολή των οφειλών που είχαν λάβει παράταση από τον Μάρτη (καταβολή οφειλών που έχουν βεβαιωθεί από δηλώσεις Φ.Π.Α., κάθε είδους βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ. ή τα Ελεγκτικά Κέντρα και των δόσεων ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών).

Όπως ενημέρωσε την κα Βουλευτή ο κ. Υπουργός, η περαιτέρω διευκόλυνση των επιχειρήσεων είναι προς επεξεργασία από το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών και φαίνεται πως θα υπάρξει θετική εξέλιξη με νέα παράταση στην υποχρέωση καταβολής των οφειλών, καθώς και την καταβολή τους σε δόσεις.

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.