Μήνυμα Αυγερινοπούλου για την νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Αυγερινοπούλου για την νέα σχολική χρονιά

«Σήμερα, χτυπάει το πρώτο κουδούνι που σηματοδοτεί την επιστροφή στα θρανία και ένα νέο κύκλο μάθησης και εμπειριών για τους μαθητές. Η σκέψη μας σε όλα τα λύκεια, γυμνάσια και δημοτικά, αλλά και στους μικρότερους μαθητές που ξεκινάνε το νηπιαγωγείο, καθώς και στο Μουσικό Σχολείο της Ηλείας, αλλά και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου.

Η παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας, κα Ζαχαράκη, αρμόδιας για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στο Νομό μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προτεραιότητα που δίνει στην Ηλεία και την εφαρμογή πιλοτικών προγραμμάτων.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα και με τη χαρά των γνώσεων να σας συντροφεύει, η οποία είναι απαραίτητη για την προσωπική ανάπτυξη και την επαγγελματική καταξίωση. Καλή δύναμη στο διδακτικό προσωπικό που αναλαμβάνει το εξαίρετο και απαιτητικό έργο της μόρφωσης και της προόδου των μαθητών τους.

Βρίσκομαι κοντά στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για οτιδήποτε χρειαστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς».

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.