Αυγερινοπούλου: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Καρδίτσα από κοινού με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Πυργιώτισσες»  | Οι γυναίκες στηρίζουν τις γυναίκες

Αυγερινοπούλου: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Καρδίτσα από κοινού με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Πυργιώτισσες» | Οι γυναίκες στηρίζουν τις γυναίκες

Παραδόθηκε στο κατάστημα των ΕΛΤΑ Πύργου προς αποστολή, η ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφεραν οι συμπολίτες μας μέσω του πολιτιστικού συλλόγου «Οι Πυργιώτισσες» στην Καρδίτσα, ως έμπρακτη στήριξη στους εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Τον συντονισμό της δράσης είχε αναλάβει η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία ήρθε σε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό και την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, προκειμένου να συνεργαστούν για την αποστολή,  αλλά και για την διανομή του ανθρωπιστικού υλικού, κυρίως μέσω αντίστοιχων συλλόγων γυναικών της Καρδίτσας.

Τόσο η Δρ. Αυγερινοπούλου, όσο και η κα Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, Πρόεδρος των «Πυργιωτισσών», ευχαριστούν θερμά όλους τους συμπολίτες μας, που με ξεχωριστή προθυμία αλλά και ευαισθησία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και συνέδραμαν στην συγκέντρωση των ειδών ένδυσης, υπόδησης και ιματισμού, υποστηρίζοντας έτσι την επιβίωση των συνανθρώπων μας στην Καρδίτσα, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν επίσης στον Διευθυντή των ΕΛΤΑ Πύργου, κ. Αθανάσιο Γκούβα, όπως και στον Προϊστάμενο, κ. Δημήτρη Αρβανιτάκη, για την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στην διαδικασία παραλαβής και αποστολής των δεμάτων, ενώ η Δρ. Αυγερινοπούλου ευχαριστεί θερμά την κα Τίτα Τερζή, συνεργάτη της, για την αμέριστη βοήθειά της.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.