Αυγερινοπούλου: Νέο αίτημα για μελέτη φράγματος Αλφειού | Προς υπογραφή η μελέτη 8.5 εκατ. ευρώ για την υδρολογική λεκάνη του Πηνειού

Αυγερινοπούλου: Νέο αίτημα για μελέτη φράγματος Αλφειού | Προς υπογραφή η μελέτη 8.5 εκατ. ευρώ για την υδρολογική λεκάνη του Πηνειού

Προς υπογραφή από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, βρίσκεται η μελέτη ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ για την υδρολογική λεκάνη του Φράγματος Πηνειού και της Λίμνης Καραμανλή.

Επί της ουσίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου με τον Γενικό Διευθυντή Υδραυλικών Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Αντώνη Κοτσώνη, ο οποίος επιμελείται το φράγμα Πηνειού και τη Λίμνη Καραμανλή.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου με την διττή της ιδιότητα, ως Βουλευτής Ν. Ηλείας και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος εξήρε την αναγκαιότητα να εκπονηθεί μελέτη για τη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων της υδρολογικής λεκάνης του Πηνειού, ενώ έβαλε στο «τραπέζι» και την ανάγκη πραγματοποίησης αντίστοιχης μελέτης για το φράγμα Αλφειού.

Επίκειται τις ερχόμενες ημέρες συνάντηση της κα Βουλευτού με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.