Δήλωση για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές

Δήλωση για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές

Η απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές αποτελεί σαφώς  ιστορική στιγμή για την Νέα Δημοκρατία καθώς υπήρξε ο μακροβιότερος αρχηγός της ενώ η προσφορά του στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν διαχρονική.
Υπηρέτησε την Νέα Δημοκρατία αλλά και την Ελλάδα, στα πεντέμισι χρόνια της Πρωθυπουργίας του, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.  Ήταν πάντα παρών στους αγώνες για την Δημοκρατία, για την ανάπτυξη, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Και παραμένει ενεργά  παρών για την παράταξη.

Προσωπικά, του οφείλω  ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς το 2009, μου έκανε την μεγάλη τιμή να με ορίσει Βουλευτή Επικρατείας,  ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στην ενεργό πολιτική για την νέα γενιά αλλά και για τον επιστημονικό χώρο γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή.
Ταυτόχρονα, τίμησε με αυτό τον τρόπο την Ηλεία, η οποία είχε δοκιμαστεί από τις πυρκαγιές  του 2007, νομός ο οποίος παρέμεινε σε υψηλή προτεραιότητα στην ατζέντα της πολιτικής του ως σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή,  ενωμένη, ζωντανή και πιστή στις αρχές της, ακολουθεί ξανά τον δρόμο της νίκης.
Πλέον, και μετά την ανακοίνωση της απόφασής του, θα  συναντηθούμε και πάλι, όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.