Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για τις εκλογές 2023

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για τις εκλογές 2023

«Mε ισχυρή εντολή στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζουμε την σταθερή πορεία της χώρας προς τα εμπρός»

 

«Στις 21 Μαΐου, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούμαστε να επιλέξουμε την Κυβέρνηση της χώρας μας για την επόμενη τετραετία.
Η επόμενη ημέρα  εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.

Ήδη σήμερα η Ελλάδα, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, διαγράφει μια σταθερή ανοδική πορεία. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να επιλέξουμε για την χώρα μας την ηγεσία που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα, την ασφάλεια, τη θετική πορεία και την ανάπτυξη της οικονομίας, την περιβαλλοντική προστασία, τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Στόχους τους  οποίους πέτυχε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θα συνεχίσει να υποστηρίζει.

Με ισχυρή εντολή στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, δημιουργούμε το αύριο που αξίζει η χώρα μας, ο τόπος μας, εμείς και τα παιδιά μας.
Η Κυβέρνηση της Νέας  Δημοκρατίας έχει κατορθώσει να κάνει πράξη όλα εκείνα για τα οποία την εμπιστεύθηκαν οι πολίτες.

Δεκάδες φόροι και εισφορές μειώθηκαν και ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε, ενώ, μετά από 12 χρόνια, αυξήθηκαν οι συντάξεις. Δημιουργήσαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας και μειώσαμε κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες την ανεργία.
Γίναμε πρωτοπόροι και καταστήσαμε πάλι την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.
Μεριμνήσαμε για τη στέγαση των νέων με χαμηλά επιτόκια για κάθε νέο έως 39 ετών που επιθυμεί να αγοράσει σπίτι και βελτιώσαμε την καθημερινότητα του πολίτη.

Κάναμε σημαντικά βήματα στη δημόσια διοίκηση, την αναβάθμιση της Παιδείας, αλλά και της Υγείας με 25.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Εφαρμόσαμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναδάσωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, κάναμε ουσιαστικά βήματα στην ανάπτυξη των ΑΠΕ  και στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Στηρίξαμε έμπρακτα και ουσιαστικά τους πολίτες στις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσαν παγκοσμίως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η κρίση στον τομέα της ενέργειας.

Ο εθνικός στόχος της βιώσιμης ανάπτυξης σε συνδυασμό με την ανάγκη ισχυρής  εκπροσώπησης του τόπου διεθνώς, απαιτούν δυναμική ηγεσία.
Η 21η Μαΐου, με σύνθημά μας «Προχωράμε μαζί μπροστά αλλάζοντας την Ελλάδα, πιο  ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά», θα αποτελέσει το ορόσημο για να διατηρήσουμε τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να συνεχίσουμε την πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο, με συνέπεια λόγων και πράξεων, με αποδεδειγμένη ικανότητα, για την Ελλάδα μας που αλλάζει.
Με επίκεντρο τον πολίτη,  με σταθερότητα και τόλμη, με τη Νέα Δημοκρατία, μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο, για να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας».

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.