Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την ορκωμοσία της νέας Βουλής που προέκυψε μετά τις εκλογές της 21 η Μαΐου

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την ορκωμοσία της νέας Βουλής που προέκυψε μετά τις εκλογές της 21 η Μαΐου

«Συνεχίζουμε τη μάχη για την τελική νίκη στις 25 Ιουνίου! Για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση!»

 

«Οι πολίτες, στις εκλογές της 21 ης Μαΐου, έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να κάνουμε ακόμη πιο τολμηρά και  aποφασιστικά βήματα προς τα μπρος στο δρόμο της σιγουριάς και της ανάπτυξης. Μια εντολή που θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του Ιουνίου, για να  oδηγηθεί η χώρα μας σε μια σταθερή πορεία με μια σταθερή Κυβέρνηση που θα φέρει πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη.
Σας ευχαριστώ μέσα από την  καρδιά μου που μου
δώσατε την δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι για τον τόπο μας. Με την ψήφο σας δείξατε πως αναγνωρίζετε τα σημαντικά βήματα  προόδου που έγιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Οι
Έλληνες ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβραβεύοντας τις επιλογές που κάνει για την χώρα μας. Τον  Πρωθυπουργό που μπορεί να κάνει πράξη το όραμα όλων μας για μια Ελλάδα σύγχρονη, με νέες θέσεις εργασίας, με νέες επενδύσεις, με μέτρα για τους  ευάλωτους συμπολίτες μας, με φροντίδα για όλους. σε μια χώρα που αλλάζει, του γίνεται σύγχρονη, ελκυστική.
Οι Ηλείοι ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη  και έδωσαν ξεκάθαρη εντολή για να
προχωρήσει η ατζέντα για τον Νομό μας, με σημαντικά έργα στις υποδομές, στις μεταφορές, στον αγροτικό τομέα,  στην πράσινη ανάπτυξη, στον χώρο της υγείας, στην βελτίωση της καθημερινότητας. Έργα αναπτυξιακά για την επόμενη ημέρα, για το μέλλον το δικό  μας και των παιδιών μας.

Οι εκλογές της 25 ης Ιουνίου είναι το ίδιο σημαντικές με αυτές του Μαΐου. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά τη μάχη για την τελική νίκη, για μια  αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση. Η μονοκομματική κυβέρνηση είναι αυτή που έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα, ξεκάθαρα δεδομένα για το τι θα κάνει όταν  κυβερνήσει, και μπορεί να κυβερνήσει με σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια».

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.