Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την περιοδεία του Μ. Χρυσοχοΐδη στην Ηλεία

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την περιοδεία του Μ. Χρυσοχοΐδη στην Ηλεία

«Όλη η Ηλεία θα στηρίξει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για να επιτύχουμε μια Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη. Για μια Ελλάδα, η οποία πηγαίνει μπροστά»

 

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην Ηλεία τον Υπουργό, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στη Φιγαλεία, τη Ζαχάρω, τα Κρέστενα, την Αρχαία Ολυμπία και τον Πύργο, επιβεβαιώνοντας την έντονη παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών στο Νομό μας. Η παρουσία τους δείχνει την σπουδαιότητα που  έχει η Ηλεία μας στις προτεραιότητες του ιδίου του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα και τροχιά ανάπτυξης  την Ηλεία, δίνοντας στην περιοχή την ώθηση που είχε στερηθεί, υλοποιώντας σημαντικά έργα υποδομής.

Με τον Υπουργό, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Αρχαίας Ολυμπίας και ευρύτερα της περιοχής, το οποίο αποτελεί  το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα που έχει δεχθεί ποτέ ο Νομός Ηλείας, με έργα που προϋπολογίζονται άνω του 1 δις ευρώ. Πρόκειται για έναν κεντρικό  σχεδιασμό, ο οποίος θα δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία δυναμικής ανάπτυξης (restart) στην Ηλεία κατά τη δεύτερη τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας  Δημοκρατίας, με έργα υποδομών ζωτικής σημασίας, όπως το «Πάτρα – Πύργος» και το «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα», αλλά και τις νέες οδικές συνδέσεις για την ανάδειξη του ορεινού όγκου της Ηλείας και των σπουδαίων αρχαιολογικών μνημείων, καθώς και την σύνδεση της Αρχαίας Ολυμπίας με τη θάλασσα. Το Σχέδιο  Ανασυγκρότησης θα συμβάλλει δε και στην προώθηση της αγροτικής παραγωγής μέσω της ενίσχυσης της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Ο Νομός Ηλείας έφερε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία και στις εκλογές της 25 ης Ιουνίου αναμένουμε ότι όλη η Ηλεία θα στηρίξει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για να  επιτύχουμε μια Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη.
Για μια Ελλάδα, η οποία πηγαίνει μπροστά.
Η Ηλεία, και την νέα τετραετία, θα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες  της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για να ολοκληρώσει το σχεδιασμό της.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.