Το μήνυμά της Δ. Αυγερινοπούλου στην Τελετή Βράβευσης των νικητών των Circular Economy Αwards 2023

Το μήνυμά της Δ. Αυγερινοπούλου στην Τελετή Βράβευσης των νικητών των Circular Economy Αwards 2023

Δρ. Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος Επ. Περιβάλλοντος: Η κυκλική οικονομία, μπορεί να γίνει πράξη

Τα συγχαρητήριά της στους νικητές των Circular Economy Αwards 2023, των μοναδικών βραβείων για την κυκλική οικονομία, έδωσε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Βουλευτής Ν. Ηλείας Ν.Δ., και Μέλος του προεδρείου της Κριτικής Επιτροπής, το απόγευμα της Δευτέρας, στη διάρκεια της Τελετής Απονομής, που φιλοξενήθηκε στο Radisson Blu Park Hotel.

Η κα. Αυγερινοπούλου, απονέμοντας το μεγάλο βραβείο GRAND AWARDS-Circular Economy Company of the Year στην ALPHA BANK, ενθάρρυνε όλους τους νικητές να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας ότι

«ήταν ευχάριστη έκπληξη η υποδοχή τόσο καινοτόμων πρωτοβουλιών στα βραβεία, που δίνει ένα αισιόδοξη μήνυμα ότι η κυκλική οικονομία μπορεί να γίνει πράξη και να αποτελέσει μοχλό προς έναν πράσινο μετασχηματισμό, που αποτελεί και βασικό στόχο της κυβέρνησης».

Στόχος αυτών των μοναδικών βραβείων, που διοργάνωσε για 5η χρονιά η BΟUSSIAS Events, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας, την αποτελεσματική διαχείριση των στερεών αποβλήτων, την ελαχιστοποίηση των παραγομένων στερεών αποβλήτων, την ενίσχυση και αναβάθμιση της ανακύκλωσης όλων των ρευμάτων αποβλήτων καθώς και την ενεργειακή αξιοποίηση των παραγομένων στερεών αποβλήτων.

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και συζήτησαν για τις βέλτιστες πρακτικές και τα οφέλη που προκύπτουν από την ενίσχυση και την επιτάχυνση της κυκλικής οικονομίας και τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν.

Τα Circular Economy Αwards 23 περιλάμβαναν δύο κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης. Έτσι, Circular Economy Company of the Year αναδείχτηκε η ALPHA BANK και Circular Economy Supplier of the Year αναδείχτηκε η INTERGEO Ε.Π.Ε.
Επιπρόσθετα, επιδόθηκε Τιμητική Διάκριση στον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος για το έργο τους «Global Marketer Conference 2022 – Το πρώτο zero wasted event στην Ελλάδα»

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.