Μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για την ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής Ζαχάρως

Μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για την ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής Ζαχάρως

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρόεδροι και Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων

Εύχομαι να έχετε δύναμη για να ανταποκριθείτε στην υψηλή ευθύνη για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, για να εκπροσωπήσετε το σύνολο των πολιτών του Δήμου μας και να συνεργαστείτε όλοι μαζί, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και σύμβουλοι κοινοτήτων, με κινητήριο δύναμη την αγάπη για την περιοχή.

Οι προκλήσεις για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο είναι πολλές και μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, μέσα από την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, σχεδιασμό και όραμα. Η βιώσιμη διαχείριση και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Καϊάφα και η προώθηση του ιαματικού τουρισμού, η εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για το παραλιακό μέτωπο της Ηλείας, η επαναξιοποίηση του Παρά θιν Αλός, η ολοκλήρωση του τμήματος «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα», η προστασία και η ανάδειξη των αρχαιοτήτων μας και των νεότερων μνημείων, αποτελούν προτεραιότητες για την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της περιοχής μας.

Και σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαι σύμμαχός σας. Θα βρίσκομαι κοντά σας, να υποστηρίζω τον δήμο και τους δημότες, τόσο ως Βουλευτής όσο και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, για την επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας και της δημιουργίας υποδομών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου, για τα μεγάλα και τα μικρότερα έργα, για την στήριξη των πιο αδύναμων, για την θωράκιση του Δήμου από τις φυσικές καταστροφές, για την τουριστική ανάπτυξη, την ανάδειξη των πολιτιστικών θησαυρών του τόπου.

Εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.