Με παρέμβαση και Αυγερινοπούλου τοποθετούνται ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στα σχολεία του Ν. Ηλείας

Με παρέμβαση και Αυγερινοπούλου τοποθετούνται ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στα σχολεία του Ν. Ηλείας

Μετά από συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως, η κα Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, προέβη σε παρέμβαση κατά τις προηγούμενες εβδομάδες στο Υπουργείο Παιδείας, μεταφέροντας το αίτημά του Συλλόγου για τοποθέτηση ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού στα σχολεία. Η παρέμβαση της κα Αυγερινοπούλου ικανοποιήθηκε, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για την τοποθέτηση ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών στα υπόλοιπα σχολεία του Ν. Ηλείας.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι το Υπουργείο Παιδείας με πρόσφατες αποφάσεις του τοποθέτησε  ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στα κάτωθι σχολεία.

Με την Υ.Α. 127895/Δ1 “Καθορισμός ομάδων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη ΕΕΠ του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων” θα τοποθετηθούν ψυχολόγοι στα εξής σχολεία:

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΡΔΑΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ “Πάρης Κατσούφης”

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Επίσης, με την Υ.Α. 126988/Δ1 (2) “Καθορισμός σχολικών μονάδων τοποθέτησης Κοινωνικών Λειτουργών κλάδου ΠΕ30” ορίστηκαν κοινωνικοί λειτουργοί στις κάτωθι σχολικές μονάδες

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η κα Αυγερινοπούλου δήλωσε:

«Η ψυχολογική και κοινωνική στήριξη των μικρών μαθητών και των οικογενειών τους είναι σημαντικό μέλημα του Κράτους. Καλωσορίζω τον διορισμό των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών στα ανωτέρω σχολεία και ευχαριστώ την Κυβέρνηση για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που δείχνει προς τη νέα γενιά.  Ευχή μας είναι να τοποθετηθούν στο μέλλον αντίστοιχες ειδικότητες σε όλα τα σχολεία της Ηλείας».

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.