Αυγερινοπούλου: Καταθέτει τον μισθό της στη μάχη κατά του κορονοϊού

Αυγερινοπούλου: Καταθέτει τον μισθό της στη μάχη κατά του κορονοϊού

Με μια συμβολική κίνηση η  Βουλευτής Ν. Ηλείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσία -Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προσφέρει σημαντικό μέρος της βουλευτικής της αποζημίωσης (μισθού) ως οικονομική ενίσχυση για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο Πρωθυπουργός έγραψε χαρακτηριστικά χθες: « Όπως η Κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19».

Η κα. Αυγερινοπούλου που όπως προαναφέρθηκε θα καταθέσει τμήμα της βουλευτικής της αποζημίωσης στον ειδικό λογαριασμό για τον COVID-19,  θα διαθέσει και ένα ακόμα σημαντικό ποσοστό απευθείας για την στήριξη οικογενειών από την Ηλεία, οι οποίοι έχουν άμεση οικονομική ανάγκη.

Πρόκειται τόσο για οικογένειες τις οποίες η κ. Αυγερινοπούλου στηρίζει ήδη εδώ και μήνες, αλλά και για οικογένειες των οποίων η έκτακτη ανάγκη οικονομικής στήριξης ανέκυψε τώρα για πρώτη φορά, λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιούργησε ο κορονοϊός.

«Στην μάχη κατά του COVID-19, η Κυβέρνηση κάτι ό,τι καλύτερο μπορεί. Επικροτώ την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και ανταποκρίνομαι άμεσα στο κάλεσμα του. Στον αγώνα αυτόν είμαστε όλοι μαζί. Ο κορονοϊός είναι ένας υπολογίσιμος αλλά όχι ανίκητος εχθρός

Προσπαθούμε καθημερινά και εμείς οι Βουλευτές να συνδράμουμε το «τιτάνιο», όπως αποδεικνύεται  έργο της Κυβέρνησης. Στηρίζω την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού μας, στηρίζω έμπρακτα τους συμπολίτες μας. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε την πανδημία».

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.