Αποτελεσματική επικοινωνία Αυγερινοπούλου με την τοπική αυτοδιοίκηση | Στην ατζέντα η επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας

Αποτελεσματική επικοινωνία Αυγερινοπούλου με την τοπική αυτοδιοίκηση | Στην ατζέντα η επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Δήμαρχο Πύργου, κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, κ. Ηλία Ξανθούλη, και φορείς του Νομού για την μετά COVID-19 εποχή και την ανάλογη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου  και της τοπικής οικονομίας.

Η κα Βουλευτής και ο κ. Δήμαρχος κάλυψαν μια ευρεία ατζέντα θεμάτων με κυρίαρχα ζητήματα την έξοδο από την οικονομική κρίση και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού,  την επανεκκίνηση της οικονομίας του Νομού και την αναβάθμιση πρωτεύουσας, τον Πύργο. Συζήτησαν, δε, εκτεταμένως τα  νέα έργα αστικής ανάπλασης που πρέπει να ξεκινήσουν από το Καταράχι έως τα Χαλικιάτικα, την αναβάθμιση των κεντρικών εισόδων του Πύργου, την ανάπλαση των κεντρικών εμπορικών οδών, την δημιουργία νέων υποδομών ενέργειας, όπως φυσικού αερίου, αλλά και υποδομών μεταφορών, καθώς και την αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων έως σήμερα γηπέδων που υπάρχουν στον Πύργο. Η κα Βουλευτής συμμετείχε, επιπλέον, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι για την ενίσχυση του νοσοκομείου του Πύργου.

Εφ’ όλης της ύλης ήταν και η συνάντηση της κα Βουλευτού με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, όπου συζητήθηκαν θέματα από τη ρύθμιση των πυρόπληκτων δανείων μέχρι και την υλοποίηση νέων προγραμμάτων που θα μπορούν να δώσουν πνοή στον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Ο κύκλος συναντήσεων της κα Αυγερινοπούλου με φορείς του Ν. Ηλείας θα διευρυνθεί περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027, όπου θα πρέπει να επανεξεταστεί και επαναπροσδιοριστεί το ζήτημα της ανάπτυξης του Νομού και της πρωτεύουσας αυτού με νέο σχεδιασμό για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή του.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.