Αυγερινοπούλου: Ανοίγουν αύριο τα Λουτρά Καϊάφα – Σχεδιασμός για περαιτέρω αξιοποίηση των ιαματικών πηγών

Αυγερινοπούλου: Ανοίγουν αύριο τα Λουτρά Καϊάφα – Σχεδιασμός για περαιτέρω αξιοποίηση των ιαματικών πηγών

Συστηματική προσπάθεια και αλλεπάλληλες συναντήσεις πραγματοποιεί η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να αναδειχθούν οι ιαματικές πηγές που εκτείνονται σε όλο το τόξο του Ν. Ηλείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η κα Βουλευτής πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κ. Στέφανο Βλαστό, και την ομάδα του για να επισπευσθεί η διαδικασία επαναλειτουργίας των λουτρών Καϊάφα και να προχωρήσουν τον σχεδιασμό για την αναβάθμιση και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών. Η κα Βουλευτής αιτήθηκε, δε, εκ νέου την ένταξη των ιαματικών πηγών του Ν. Ηλείας στον προγραμματισμό της επερχόμενης προγραμματικής περιόδου για την αξιοποίησή τους.

Περαιτέρω, η Δρ. Αυγερινοπούλου έλαβε τη διαβεβαίωση του κ. Βλαστού ότι τα λουτρά ανοίγουν άμεσα και ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της ΕΤΑΔ η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών σε όλο το τόξο του Νομού με αιχμή του δόρατος τον Καϊάφα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συντονιστική συνάντηση μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Μπακογιάννη, ώστε να συντονιστεί έτη περαιτέρω η κρατική δράση για την ανάδειξη των ιαματικών πηγών μας.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.