Επικοινωνία Αυγερινοπούλου – Μαυρομμάτη για τα έργα στην Ηλεία

Επικοινωνία Αυγερινοπούλου – Μαυρομμάτη για τα έργα στην Ηλεία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, κ. Αθανάσιο Μαυρομμάτη, πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, λόγω της σπουδαιότητας των προς υιοθέτηση έργων για την Ηλεία που έφερε προς συζήτηση το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Μεταξύ των θεμάτων του Περιφερειακού Συμβουλίου που συζητήθηκαν ήταν ως επί το πλείστον ζητήματα πολιτικής προστασίας, καθώς και περιβαλλοντικά θέματα, όπως η ενίσχυση του μηχανισμού διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπισης κινδύνων, η συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χειμάρρους, η διευθέτηση των κοιτών ποταμών και η μελέτη διευθέτησης του ποταμού Πηνειακού Λάδωνα, η αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Γαστούνης και η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης Ανδραβίδας – Λεχαινών – Τραγανού. Είναι θέματα που έχουν συζητηθεί με την Περιφέρεια σε προηγούμενο χρόνο και είναι πολύ σημαντική η διάθεση των απαιτούμενων κονδυλίων προς τον σκοπό αυτό.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Μαυρομμάτη που προωθείται αυτή η ατζέντα, καθώς η διασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης σημαίνει έργα για τον τόπο μας.

«Η Περιφέρεια πράγματι αφιερώνει τα κατάλληλα κονδύλια στα έργα του Ν. Ηλείας που πρέπει να γίνουν!» δήλωσε η κα Βουλευτής.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.