Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα για τις οικογένειες του Ν. Ηλείας

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα για τις οικογένειες του Ν. Ηλείας

Θα ήθελα να βρίσκομαι πολύ περισσότερο κοντά σας, όπως κάθε άλλη χρονιά, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες και να προστατεύσουμε την υγεία των συνανθρώπων μας. Γι’ αυτόν το λόγο επικοινωνούμε και συναντιόμαστε αξιοποιώντας όλους τους εναλλακτικούς τρόπους που απλόχερα μας προσφέρει η τεχνολογία για να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, καθώς σίγουρο είναι ότι σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον!
Ελπίζουμε το 2021 να είναι η χρονιά, όπου η ανθρωπότητα θα βρει την οριστική λύση αντιμετώπισης της COVID-19, αλλά και αντιμετώπισης άλλων σοβαρών ζητημάτων, όπως η περιβαλλοντική υποβάθμιση και η κλιματική αλλαγή, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων. Ας είναι το 2021, το έτος οριστικής ανάκαμψης από την οικονομική κρίση μέσα από τη συνεργασία όλων των κρατών και την ανάληψη σημαντικών αναπτυξιακών προσπαθειών που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Το μήνυμα της άνευ όρων αγάπης για τον συνάνθρωπο να γεμίσει τις καρδιές μας και αυτές τις γιορτές! Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!»

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.