Αυγερινοπούλου-Πέτσας: Χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για τον  Δήμο Ζαχάρως

Αυγερινοπούλου-Πέτσας: Χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για τον Δήμο Ζαχάρως

Μια ακόμη σημαντική απόφαση χρηματοδότησης για την Ηλεία στον τομέα των έργων αποχετευτικών δικτύων αλλά και αξιοποίησης  δημοτικής περιουσίας, υπεγράφησαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στ. Πέτσα, όπως ενημερώνει η Βουλευτής Ν. Ηλείας  Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, σε συνέχεια της διαρκούς επικοινωνίας τους για την προώθηση των θεμάτων της Ηλείας.
Πρόκειται για την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στον Άξονα Προτεραιότητας «Πολιτική Προστασία – Προστασία  της Δημόσιας Υγείας – Τεχνική Βοήθεια», του έργου του Δήμου Ζαχάρως με τίτλο «Ωρίμανση έργων του Δήμου Ζαχάρως»  προϋπολογισμού 434.459,26 €.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την ανάθεση στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε., μέσω προγραμματικής σύμβασης, της  εκπόνησης μελέτης αποχετευτικού δικτύου και νέων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων παραλιακών οικισμών του Δήμου, μελέτη αποχετευτικού δικτύου και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Νέας Φιγαλείας καθώς και αυτήν που θα οδηγήσει στην  αξιοποίηση και ανάπλαση παλαιών αποθηκών και επανάχρησή τους ως χώρο νέου δημαρχείου.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα  αποπληρωθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.