Δήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στο 15ο Συνέδριο του Κόμματος

Δήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στο 15ο Συνέδριο του Κόμματος

Δήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στο 15ο Συνέδριο του Κόμματος

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας και την δημοσίευση της Ιδρυτικής της Διακήρυξης, η Νέα Δημοκρατία παρέμεινε ο βασικός, ο σταθερός πυλώνας του πολιτικού συστήματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα μας. Με ιδεολογία, αρχές και αξίες, η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ενδυναμώνεται όλο και περισσότερο καθώς εγγυάται την Δημοκρατίας μας και στέκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Η Ελλάδα μας ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, κυρίαρχη και θωρακισμένη. Με την φλόγα του γαλάζιου πυρσού να φωτίζει το αύριο και Πρόεδρο τον Πρωθυπουργό μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει και εξελίσσεται, για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, για ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Ως Κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κλείσει οριστικά τις πληγές της δεκαετούς δοκιμασίας, να ξεπεράσει τεράστια εμπόδια και σήμερα η χώρα μας να προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά στη λεωφόρο των μεταρρυθμίσεων και να προσεγγίζει τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης.
Υλοποιώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, η ΝΔ είναι η μόνη πραγματική παράταξη όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, που είναι ταυτισμένη με τη Δημοκρατία και με την ευρωπαϊκή πορεία και ταυτότητα της Ελλάδας. Η πορεία προόδου που διαγράφεται εγγυάται την πολιτική σταθερότητα, με προσήλωση στο ευρωπαϊκό όραμα, ανοιχτή οικονομία, σύγχρονο κοινωνικό κράτος και ενωμένους πολίτες.
Έτσι και στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, θα στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στην τροχιά σιγουριάς και ανάπτυξης. Θα πούμε ναι στη σταθερότητα, στη συνέχεια και στη σιγουριά, που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.