Αναφορά Αυγερινοπούλου στα αρμόδια Υπουργεία για το ΚΤΕΛ Ηλείας

Αναφορά Αυγερινοπούλου στα αρμόδια Υπουργεία για το ΚΤΕΛ Ηλείας

Αναφορά για το σοβαρό πλήγμα που έχει δεχτεί το ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας από τον κορωνοϊό κατέθεσε στη Βουλή η Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ., Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον Υπουργό Οικονομικών, αλλά και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η κα Βουλευτής διαβίβασε στα αρμόδια υπουργεία το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτη», αλλά και το υπόμνημα του Προέδρου του ΚΤΕΛ Ν. Ηλείας, κρίνοντας αναγκαία την οικονομική ενίσχυση του ΚΤΕΛ Ηλείας, καθώς απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους και η πτώση του τζίρου αγγίζει το 91% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 και δη της αναστολής της μεταφοράς των μαθητών, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη ακόμη και η κάλυψη της μισθοδοσίας των εργαζόμενων.

Η κατάθεση της αναφοράς αυτής έρχεται να προστεθεί στη σειρά αναφορών που έχει καταθέσει η κα Βουλευτής από την αρχή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών της, με γνώμονα τη διασφάλιση της ευημερίας των πολιτών, την προστασίας της υγείας των συμπολιτών της, αλλά την οικονομική ενίσχυση και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Νομού.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.