Δήλωση για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας

Δήλωση για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας

Με αφορμή την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας με εννέα Αξιωματικούς, η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, μέλος  της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής που είναι αρμόδια για θέματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, δήλωσε:

«Χαιρετίζω την απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας  Ηλείας με εννέα Αξιωματικούς προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού.  ανάγκες που είχαμε τονίσει ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην συνάντηση μας με τον Υφυπουργό Προστασίας του  Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, στην οποία  συμμετείχαν εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ καθώς και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Επικοινώνησα με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την  ενίσχυση των υπηρεσιών του Νομού μας και για το έργο που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της για την  δική μας ασφάλεια.
Η αποτελεσματική μας συνεργασία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα προκειμένου από κοινού να  συμβάλλουμε στην επίλυση και άλλων εκκρεμών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό».

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.