Ξεκινούν άμεσα τα έργα στον δρόμο Δουνέικα-παραλία Αγίας Μαρίνας

Ξεκινούν άμεσα τα έργα στον δρόμο Δουνέικα-παραλία Αγίας Μαρίνας

Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον που εξέφρασε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία – Θεοδώρα  Αυγερινοπούλου, για ένα κυρίαρχο αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Δουνεϊκων που αφορά στην βελτίωση  του δρόμου που οδηγεί προς την θάλασσα.
Έναν δρόμο όπου τους καλοκαιρινούς μήνες σημειώνεται μεγάλη διέλευση οχημάτων, ντόπιων και επισκεπτών, καθώς η παραλία της  Αγίας Μαρίνας αποτελεί πόλο έλξης αλλά παράλληλα και τους χειμερινούς μήνες εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, που διατηρούν  εκεί κτήματα και οικίες.
Για το χρόνιο αυτό πρόβλημα ενημερώθηκε η κα. Αυγερινοπούλου κατά την πρόσφατη επίσκεψή της  στα Δουνέικα και την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Αθανάσιο Δούνια, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και  κατοίκους.

Η Ηλεία Βουλευτής επικοινώνησε άμεσα με τον Υφυπουργό παρά τω  Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής  αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, με τον οποίο συζήτησε πόσο σημαντικό  είναι αυτό το έργο για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου, με στόχο οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί πριν την επερχόμενη  θερινή περίοδο, καθώς ήδη από τον Δήμο έχει υποβληθεί η μελέτη στο Υπουργείο.
Μάλιστα, έλαβε την διαβεβαίωση από τον κ. Τριαντόπουλο ότι οι εργασίες αποκατάστασης αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, πιθανόν και την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, η κα. Αυγερινοπούλου είχε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, που έχει αιτηθεί τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων έργων.

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.