Εποικοδομητική συνάντηση με το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας

Εποικοδομητική συνάντηση με το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας

Θέματα που αφορούν το δικηγορικό σώμα, την απονομή της δικαιοσύνης και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν ώστε να επιλυθούν προβλήματα του κλάδου, απασχόλησαν την συνάντηση της υπ. Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του  Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας. Την κα. Αυγερινοπούλου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Η, κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, η Αντιπρόεδρος κα. Μαρίνα  Μπεβούδα και το μέλος κ. Θάνος Καννής.

Η ατζέντα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα στοχευμένη, καθώς και η ίδια είναι Δικηγόρος, με Διδακτορικό Δίπλωμα με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, το  Δίκαιο Περιβάλλοντος και των Κλιματικών Αλλαγών και το Δίκαιο των Διεθνών Οργανισμών αλλά και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και σε  αυτό το πλαίσιο, έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που αφορούν το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής και ανταλλαγή  απόψεων σχετικά με την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών.

Τη συνάντηση απασχόλησαν μεταξύ των άλλων η ενημέρωση για το νομικό καθεστώς που αφορά τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, την αντιμέτωπη της εκτός σχεδίου  δόμησης και τις σχετικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις της κας. Αυγερινοπουλου.

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.